VZW Dieren in Nood te Kinrooi (DiNo)

Vzw Dieren in Nood (Dino) in Kinrooi vangt onder andere honden en katten op uit div. regio’s waaronder Bree en Maasmechelen. Voor het hondenvangen (wat heel diervriendelijk gebeurd bij ons, als dat mogelijk is) heeft Dino een samenwerkingsovereenkomst met de gemeenten:

-Bocholt

-Bree

-Kinrooi

-Meeuwen-Gruitrode

-Maasmechelen

-Lanaken


Vzw Dieren in Nood is altijd nog op zoek naar vrijwilligers om het team te versterken!

Voor de hondenliefhebbers:
 - Zoekt het asiel nog mensen om te wandelen.

- Mensen die het niet erg vinden om de kooien en buitenverblijven vd honden schoon te maken. Honden te voeren en van water te voorzien.

Voor de kattenliefhebbers:
- Mensen die het niet erg vinden om hun verblijven schoon te maken. Wat dus inhoud, veel poetswerk, ruimen van stoelgang en soms braaksel, voeren en van water voorzien. Niet altijd het leukste werk, maar wel het belangrijkste!!!

Voor dierenliefhebbers met een allergie voor kat/hond…:
ook die kunnen we gebruiken voor oa promotie werk (radio/weekbladen reclame bijhouden. Onze website/fb pagina beheren. Markten mee lopen voor promotie en geld inzamelen, collecte bussen plaatsen en ophalen enz enz)

Vrijwilligers voor het binnenbrengen en weer uitzetten van zwerfkatten, vangkooien, dierenarts bezoekjes ed.

Alles diensten zijn op vrijwillige basis! En is voor elke dag, dus ook zon- en feestdagen! Vzw Dieren in Nood heeft nog steeds geen subsidie, dus alle bijdrage  (hoe klein ze ook zijn) zijn erg welkom!
Je komt terecht in een heel leuk en gezellig team, maar momenteel zijn er nog te weinig mensen die kunnen helpen met het verzorgen vd diertjes, dus de medewerkers maken nu vele uren.

U kunt steunen door geld te storten, te komen helpen als vrijwilliger/ster of om voer in te zamelen/binnen te brengen.

Het rekeningnummer is:

KBC BE05 7340 3271 5075

t.n.v. VZW dieren in nood – DINO Ophoven (B).

Contact:
sofie@vzwdiereninnood of info@vzwdiereninnood.be 
Tel. 0032 471743691

 

Deel deze pagina