Hier vind je een selectie van katten die ter adoptie zijn.

Denk eraan dat sterilisatie en castratie van je kat momenteel VERPLICHT is! Indien je een kitten van meer dan 5 maanden of kat koopt via een opvang/asiel dan is dit reeds gebeurd.

Annie is een mooie grijs gemeleerde kattin. Ze kwam noodgedwongen naar het asiel in Sint Truiden. Annie is ondertussen een dik jaar oud en het is duidelijk dat ze nooit de kans heeft gekregen om uit te kunnen groeien tot een gelukkige kat. Annie is erg bang en teruggetrokken. Er is ondertussen wel een klein beetje vooruitgang in die zin dat ze zich niet meer volledig verstopt. Annie zoekt een thuis waar er voorlopig niets van haar verwacht wordt, maar waar ze wel de kans krijgt om op haar eigen tempo de nieuwe omgeving te ontdekken. Bovendien moet dat dan ook een thuis zijn, waar het haar aan niets ontbreekt, zodat ze geleidelijk aan opnieuw vertrouwen krijgt, in ons, mensen. Annie wordt enkel geadopteerd binnen Belgiƫ. Interesse in deze mooie maar bange Annie? Dowload de vragenlijst op de website DierenasielSint-Truiden.be en vul deze in. Mail dan naar: vragenlijst@dierenasielsinttruiden.be.

Zippi is een wit met zwarte kater. Zippi is 4 jaar en kwam in het asiel van Genk terecht omwille van een inbeslagname. Zippi zit meestal verstopt en heeft het heel erg moeilijk gehad de eerste weken in het asiel. Ook nu schrikt hij nog snel en kruipt hij ver weg bij onbekende mensen of geluiden. Zippi is een zachte kater en kan wel ontspannen als je hem voldoende tijd geeft. Zippi zoekt een rustig thuis zonder kleine kinderen. Zippi is ook erg sociaal naar andere katten, hij wast ze zelfs. Een andere sociale kat in huis is voor hem een meerwaarde. Zippi zoekt een plekje waar hij binnen en buiten kan. Info:
info@dierenasielgenk.be

Deel deze pagina