Power for Paws

De organisatie Power For Paws is opgericht op 5 augustus 2014 als stichting.

Zij houden zich voornamelijk bezig met honden die veelal gratis worden aangeboden op tweedehandssites zoals Marktplaats. Vaak worden deze dieren “gedumpt”om vele redenen. ‘Hij plast in huis…”, “Het gaat niet met mijn andere hond” “Ik heb teveel honden” en zelfs zwangere dieren worden dringend verzocht opgehaald te worden. Maar ook mensen die gewoon niet meer voor hun dieren kunnen zorgen, door ziekte, opname in het ziekenhuis, overlijden, etc.
Het is schrijnend te zien hoe vaak de organisatie deze advertenties tegen komen. Soms worden ook op dieren biedingen geplaatst, dit is gewoon ongehoord want een dier is geen ding, maar een levend wezens met gevoelens!

Power for Paws is GEEN asiel. De dieren worden niet in kennels, maar huiselijk bij opvanggezinnen opgevangen, tot ze in hun nieuwe, liefdevolle en warme thuis terecht kunnen.

Zij starten met de adverteerders duidelijk te maken met de gevaren van dieren gratis aan te bieden op tweedehandssites. Van daaruit gaan zij bemiddelen, zij zoeken actief mee naar een ander opvang of adoptie adres. Dit doen ze door middel van Social Media en de website: http://www.powerforpaws.com/#.

Postadres: Dolmansstraat 31, 6222 EB Maastricht, Nederlands Limburg

Deel deze pagina