Huisdier kwijt of gevonden?

*Informeer bij het asiel dat dienst doet als katten- en hondenvanger in uw regio

*Neem contact op met de milieudienst van uw gemeente en/of politie. Bij een vermoeden van misdrijf kunt u bij deze laatste beste onmiddellijk aangifte doen.

*Informeer bij het asiel en/of dierenopvang bij u in de buurt. Bij twijfel kunt u de straal gerust vergroten. U kan bij hen ook terecht voor verdere vragen en tips 

*Registreer en chip uw huisdier ten alle tijden.
Neem contact op via: bellovzw@telenet.be of via het telefoonnummer: 012 26 11 71 of GSM: 0475 34 89 16 en https://www.facebook.com/alice.vanaken 

*Registreer het verloren of gevonden huisdier bij www.binnenbeest.be voor BelgiĆ«. Woont u in Nederland dan kunt u zich aanmelden via: www.amivedi.nl.

*Bent u uw kat kwijt? Dan kunt u online het formulier invullen via Vermiste Katjes: 
www.vermistekatten.be/invulformulier. Zij hebben een databank en een geolocator verbonden aan de website. Ze proberen zoveel mogelijk vermiste katten bij elkaar te krijgen en binnenkort ook de gevonden. Ook zijn ze actief op Facebook, Twitter, Google en Tumblr,.... Via de GEOLOCATIE tool: http://www.vermistekatten.be/geolocatie kan u alle vermiste katjes die hier op de website staan aangemeld opzoeken volgens locatie. Heeft u ergens een kat gezien die mogelijk vermist of op de dool zou kunnen zijn, dan kan u gemakkelijk via deze map checken als er zich in die buurt een kat bevindt die hier is aangemeld.

 

Deel deze pagina