Dierenvoedselbank Noord-Limburg

Dierenvoedselbank Noord Limburg heeft het doel voor ogen om de meest kwetsbaren onder ons te helpen, de huisdieren, onschuldig en trouw zodat ze zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken, mensen die verdoken armoede hebben, ouderen die het huis niet meer uitkomen en toch een huisdier en beste vriend daaraan hebben. Zieken en minderbedeelden, mensen die het effe niet zien zitten en toch maar steeds met volle overgave zo goed mogelijk voor hun huisdier willen zorgen.

De Dierenvoedselbank wil ze allemaal helpen.
Bedrijven of Particulieren kunnen doneren. Met de gedoneerde bedragen is de dierenvoedselbank in staat de inventaris verder uit te breiden (dierenvoeding, benodigdheden, etc om nog meer families en dieren te helpen. Alle steun, financieel of materieel, klein of groot is meer dan welkom!
Dierenvoedselbank Noord Limburg vzw wordt in stand gehouden door een team vrijwilligers, mensen die zich dagdagelijks kosteloos inzetten om de samenleving een diervriendelijkere plek te maken door de geliefde viervoeter niet te kort te doen en het leven en gezonde voeding te schenken waar deze recht op heeft. De uitgiftpunten van de dieren voedsel bank Noord Limburg (Belgiƫ) zijn Hamont en Bocholt. Verzamelpunten in: Lommel, Wellen, Hasselt, Bocholt, Hamont, Grote Brogel, Peer, Hamont. Inzamelingen bij winkels, tuincentra en dergelijke nemen wij ook voor onze rekening. Het is uiteraard niet de bedoeling dat zomaar iedereen gaat inzamelen en donaties gaat aannemen in naam van de Dierenvoedselbank. Wij hebben en houden daar de controle over. Dit om de voor de hand liggende redenen. Volg de Dierenvoedselbank Noord Limburg via FB en Twitter
https://dierenvoedselbanknoordlimburg.be/contact/

Deel deze pagina