Deze jongedame is via Dierenasiel Genk goed terecht gekomen. Dit tijger kattinnetje van 5 maanden kwam binnen in het asiel van Genk als blazend en grommend katje. In het asiel werd dit steeds beter en nu is deze meid goed terechtgekomen.

In NoodasielLommel zaten Minie en Innie Minnie. Beide dames werden aan het asiel afgestaan omdat hun baasje ging verhuizen en de meisjes mochten niet mee. Innie Minnie heeft reeds een thuis maar haar vriendin Minnie wacht nog op een thuisje.

Mirre is een wit met zwarte, gecastreerde, kater en heeft gelogeerd bij VZW Dieren in Nood en katten- en kittenopvang Hello KATty. Uiteindelijk heeft Mirre nu een vast thuis gevonden.

Loes is een prachtige poes met een tricolor tekening (mat-pastelachtig). Loesje is als katje wat meer onder zich uit en was het niet vanzelfsprekend dat zij snel een nieuw thuis zou vinden. Ze zat met een andere kat in het asiel maar ze zijn beide apart geadopteerd.

Prada is een echte KNUFFELKAT van amper 2 jaar oud.
Ze kan nu haar kopjes halen bij haar nieuw baasje. dankzij VZW Dieren in Nood.

Smokey is een prachtige kater, maar helaas heeft hij kattenaids, wat sommige mensen afschrikt. Gelukkig vonden de nieuwe baasjes van Smokey dit geen probleem. Smokey is een tijdje onder behandeling geweest in het Noodasiel Lommel en uiteindelijk geplaatst.

Headphone heeft er lang op moeten wachten maar uiteindelijk heeft deze speciale kater een eigen plekje gevonden.

Arjan is een witte kater met her en der een getijgerd motiefje. Arjan is een echte acrobaat, supersnel, nieuwsgierig en zonder vrees. Arjan heeft een thuis gevonden waar hij met een gerust hartje de clown mag uithangen.

Lowie is een knappe kater van amper 7 maanden jong toen hij als vondeling bij VZW Dieren in Nood terecht kwam. Zijn baasje is hem niet komen ophalen. Nu krijgt deze knappe kater een tweede kans.

Darky is een zwart met witte kattin en is sinds vrijdagavond 28 augustus niet meer teruggekomen. Na 3 weken vermist te zijn, kwam ze terug naar de P. Kraewinkels en Snijkerslaan te Maaseik.

Loulou haar baasje is 6 jaar geleden overleden en toen werd Loulou aan het asiel afgestaan. Loulou is een lieve poes en heeft uiteindelijk een goed thuis gekregen die ze verdient.

Needles is een witte kattin met bruin/grijs patroon op kopje en lijfje. Needles is ongeveer
1,5 jaar jong. Ze werd afgestaan in het asiel omdat het baasje dacht dat ze niet meer gelukkig bij hem was en hij geen tijd meer voor haar had. Gelukkig is Needles herplaatst.

Kater Jackson was voor de tweede keer vermist in Genk. Eind april 2016 wilde hij weer eens op avontuur.
Zijn baasje was heel erg ongerust maar gelukkig heeft deze knappe kater zijn weg naar huis weer gevonden.

Deze mooie tijgerpoes heet Sjarel en kwam als vondeling bij VZW Dieren in Nood binnen en verbleef een hele tijd in het asiel. Ondanks dat 1 oortje heeft dat verschrompeld is, is het prima gezelschap en gelukkig heeft hij dat met zijn nieuwe baasjes gevonden.

Prinz is ruim 2,5 jaar, erg speels, maar heeft een chronische niesziekte.
Zijn nieuwe baas vindt het niet erg en neemt deze prins hoe dat hij is.

Mara is een mooie zwart/witte kattin van bijna 2 jaar en heeft via HELLO KATty te Molenbeersel een eigen plekje gevonden.

Deel deze pagina